Hello November

Thursday, November 05, 2015

EN: So I guess November is definitely here and I still can't understand that it's almost December (and almost Christmas). Like ... how?!!!!
Anyways - nope, don't worry guys, I'm not like those Christmas-freak people who decorate their houses in November. I know that in America Thanksgiving comes first (sadly we don't have any big holiday like that before Christmas here so naturally people get in the Christmas mood pretty early in Czech) but my November motto this year is to APPRECIATE FALL and not get crazy about Christmas yet. We all should enjoy those lovely autumnal colors and the coziness. Don't you think?
And today's post is all about that - the gorgeous autumnal colors ;-)
My dear friend Anna took these photos and I just love her photography! She's so talented!
So have a great fall, yall ;-)
PS: Don't worry, the rest of the photos from my trip to Paris will be online here soon ;-)

CZ: Asi úplně nechápu, že už je listopad!!! To znamená, že je už skoro prosinec a tím pádem Vánoce! Jak se to stalo??!!!
Nicméně se ale nebojte, nejsem až takový blázen do Vánoc, že bych už zdobila dům ve Vánočním duchu. V Americe mají aspoň ještě Díkuvzdání, ale to u nás v Čechách holt před Vánocema už nic velkýho nemáme a tak jsou tu lidi šílenci do Vánoc dřív. :D
Moje letošní motto listopadu ale je VÁŽIT SI PODZIMU a nebláznit ještě z Vánoc. Myslím, že bychom si všichni měli užívat těch krásných podzimních barev a pohody. Nemyslíte?
A můj dnešní post je celý v takových těch podzimních barvách ;-)
Moje talentovaná fotografka Anička vyfotila tyhle fotky a já prostě její styl absolutně miluju!
Každopádně mějte všichni krásný podzim a nebojte, druhá část mého výletu do Paříže se snad co nejdříve taky objeví na blogu ;-)






And some bonus photos / Bonusové fotky :D

You Might Also Like

3 comments

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥