GO

Wednesday, September 21, 2016

EN: It's has been a week since my last post so that means the next one is here! I am still covering my trip to Brno - I apologize to those, who are getting bored by this haha but at least today it's not going to be about dozens of photos of me but I will be talking about a restaurant called GO that recently opened up in Brno.
And let me tell you, they cook SO WELL here in this Vietnamese restaurant! I'm sorry to say that I don't rememeber anymore what me and my friend Anna ordered but all I know is that it was truly delicious! We split one meal and it was just enough for both of us as a light lunch. And I even think they accept "stravenky" (food cupons in the Czech for those of you who don't know what those are :-))! Another pro is the interior there! It's super interesting and one feels nice and comfy in there!
So if you are lovers of Vietnamese, pay a visit to this restaurant! And for those of you who have yet to try Vietnamese cuisine, try this place out! You won't regret!
CZ: Týden s týdnem se sešel a opět tu máme středu a s ní i nový článek! Stále pokračujeme v sérii můj výlet do Brna - jestli vás  to už nudí, tak se omlouvám. Dneska alespoň nebude tolik nudných fotek mé osoby :-D ale řeč bude hlavně o restauraci GO, která nedávno otevřela v Brně. Jedná se o vietnamskou restauraci, která vaří opravdu skvostně! Už si tedy, abych pravdu řekla, nepamatuju, co jsme si s kamarádkou Aničkou objednaly, ale bylo to vynikající! Daly jsme si jedno jídlo napůl a tak akorát nám to stačilo jako lehký oběd. A myslím, že dokonce berou i stravenky! Mezi další plusy patří i interiér, který skýtá plno zajímavých prvků a člověk se v něm cítí příjemně! Pokud jste tedy milovníky vietnamské kuchyně, sem určitě zavítejte. A vy, kdo jste ještě vietnamské jídlo nevyzkoušeli, honem honem do GO! Litovat nebudete!


You Might Also Like

2 comments

  1. Nádherné fotky!! :) Super tip, ačkoliv v Brně jsem tak jednou za rok, tak tenhle tip si zapamatuju! :)

    Nikola Mills

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥